Koncz Zsuzsa: "Néha vannak vicces megkeresések"

– Az utóbbi jó néhány évben, a tévében, a rádióban egyre ritkábban lehet hallani. Hogy éli meg, hogy kevesebbet szerepel a médiában? Lehet ezt a koncertekkel pótolni?

– A szinte állandó koncertezés sem pótolja a TV szereplést, de sajnos az van, hogy nincsenek olyan műsorok, zenei adások, ahová örömmel elmennék. A helyzet úgy áll, hogy két valóságshow között, vagy esetleg benne, netán gilisztás menüt fogyasztva talán megjelenhetnék, vagy árulhatnám a hálószoba-titkaimat is… Számtalanszor hallottam kollégától, hogy készítettek vele interjút, de nem jelent meg, mert ha csak okosakat mond és intelligens, az nem kell. Szóval, ami most van, az nem hiányzik, és köszönöm, de ebből nem is kérek. Mint néző sem nézem. A magyar csatornák már-már alpári színvonala nagyon sajnálatos, közismert tény, de ez nem az én kompetenciám, hanem a médiahatóságé, amely ez ellen semmit nem tesz. Érdekes lenne tudni, miért nem?

– Szóval a távolmaradásának leginkább az az oka, hogy nincs is olyan műsor, amelyben szívesen szerepelne?

– Bizony nincs… Néha vannak vicces megkeresések. Például a Szombat esti láz című licence-műsor első szériája idején hívtak táncolni. Azt válaszoltam, hogy komolyabban akkor gondolkoznék el ezen az ajánlaton – és ezt tényleg így gondoltam – és akkor hívjanak legközelebb, ha van legalább három olyan programjuk a csatornán, ahová énekelni is szívesen elmennék. Na, azóta sem hívtak.- válaszolta a szegedma kérdésére.

Lájk lent, ha kedveled Koncz Zsuzsa előadását.