Koncz Zsuzsa: "Akkor még az ára is elérhetőbb volt"


Mennyire áll közel Koncz Zsuzsához a fesztiválfellépések? Hogyan emlékszik vissza egy 1973-as eseményre. Paya ezekre rákérdezett az énekesnőnél 2015-ben. Mutatjuk a válaszokat.

Még több Koncz Zsuzsa érdekesség ITT.


Koncz Zsuzsa megható dalaiért KLIKK


Mennyire szívesen vállalsz fesztivál fellépést? Ha jól tudom, 2010 előtt volt egy szigetes fellépésed, az pedig a legnagyobb magyar fesztivál...
Úgy gondolom, hogy ezek a fesztiválok nem az én műfajomba tartoznak. Egy-egy ilyen összejövetel leginkább a buliról szól, kicsit a balhéról, az együttlétről, a sörözésről. Ezeknek a nagy fesztiváloknak a főszereplője valahogy legtöbbször a táncolható, révületbe ejtő zenei stílus. Egy-két rock megjelenést, vagy művészi zenekar fellépését leszámítva. Megnéztem a Szigetet akkor, amikor még friss volt, amikor még egy kicsit mást jelentett, mint manapság. Akkor még az ára is elérhetőbb volt, én nem tudom, hogy a többi országosan népszerű fesztivál milyen árfekvésben dolgozik, de a Sziget az ma már kifejezetten a külföldiek számára kialakított dolog, nem a magyar fizetéshez igazodik.

Én egy kérdés erejéig visszamennék egészen 1973-ig, ugyanis te jelen voltál a Diósgyőri Popfesztiválon, ami az első ilyen jellegű hazai rendezvény volt. Hogy emlékszel vissza erre a nem túl közeli eseményre?
Klikk a válaszért.