Július 29-én itt lép fel Koncz Zsuzsa

Az Experidance társulat három előadása, Koncz Zsuzsa-koncert, színházi darabok és operett is szerepel az első alkalommal megszervezett Mézesvölgyi Nyáresték összművészeti fesztivál programján Veresegyházon július 7. és augusztus 27. között.

Még több Koncz Zsuzsa érdekesség ITT.

Koncz Zsuzsa megható dalaiért KLIKK


A veresegyházi lakosok, helyi vállalkozók és a kultúraszerető közösség összefogásával valósul meg a fesztivál, amely nyolc egymást követő nyári hétvégén várja a közönséget a Búcsú téri szabadtéri színpadon - mondta Venyige Sándor, a Veres 1 Színház alapítója és művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
Az Experidance nyitja és zárja a fesztivált: július 7-én a Fergeteges - A királyné, a gróf és a cigánylány című produkciót mutatják be a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival kiegészülve, a Nostradamus - Világok vándora című darabot augusztus 12-én láthatja a közönség, a fesztivál zárásaként pedig a Gyöngyhajú lány balladája című előadást mutatják be.

A Veres 1 Színház két saját produkciót mutat be; Az Anconai szerelmesek című zenés komédiát augusztus 6-án, valamint Ray Cooney és John Chapman szerzőpáros Ne most, drágám! című vígjátékát Hujber Ferenccel és Csonka Andrással a főszerepben augusztus 18-án.

Az opera- és operettrajongókat július 14-én várják a Szuperett Szimfonik című előadáson, amelyen mások mellett Oszvald Marika, Rálik Szilvia, Berkes János, Faragó András és Peller Károly előadásában hangzanak el részletek a legismertebb operákból és operettekből, többek közt A Csárdáskirálynőből, A Denevérből, A víg özvegyből vagy a Mágnás Miskából.

Alföldi Róbert rendezésében július 22-én az Őrült Nők Ketrece című musicalt láthatja a veresegyházi közönség Stohl Andrással és Hevér Gáborral a főszerepben, július 29-én pedig egyedül itt lép színpadra a nyár folyamán Koncz Zsuzsa énekes, aki a legismertebb slágereit adja majd elő.
A nézőket a helyszínen a Veresegyházi Asszonykórus tagjai várják és segítik az eligazodásban minden előadáson - tette hozzá Venyige Sándor.