Koncz Zsuzsa - Bródy János: Micimackó

Jöjjön Koncz Zsuzsa - Bródy János: Micimackó előadása

Nyomj lent egy lájkot, ha bejön a dal.

Koncz Zsuzsa : Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa... 2014. 09. 18

Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa... Koncz Zsuzsa a szegedi zsinagógában 2014. 09. 18

Koncz Zsuzsa kiadványok, érdekességek ITT

Lájk lent, ha kedveled Koncz Zsuzsa előadását.

Koncz Zsuzsa Békéscsabán is tarolt - képekben

Teltházas koncertet adott pénteken Békéscsabán, a Csabagyöngyében Koncz Zsuzsa.

Kattintsa a beol.hu galériájáért
Koncz Zsuzsa kiadványok, érdekességek ITT

Lájk lent, ha kedveled Koncz Zsuzsa előadását.

Kedves videó! Koncz Zsuzsa - Molnár László - Itt a két kezem

Íme egy képes összeállítás  Koncz Zsuzsa- Molnár László - Itt a két kezem előadására.

Koncz Zsuzsa kiadványok, érdekességek ITT

Lájk lent, ha kedveled Koncz Zsuzsa előadását.

Koncz Zsuzsa: "Ma már nem tudom, hogy..."

Koncz Zsuzsa az egyetlen magyar énekesnő, aki tizedszer is az Aréna színpadára lépett 2014. március 14-én. Az elsöprő erejű megakoncert csaknem kétórás felvétele, huszonhárom dallal, egy DVD-n és két CD-n jelent meg egy tizenhat oldalas, koncertfotókat tartalmazó, egyedi füzet kíséretében.

Az album a PORT.hu gondozásában jelent meg. Kapható a Libri könyvesboltokban és a Libri.hu-n valamint a Bookline honlapján.

„Óriási tér, hatalmas színpad. Bizony, kis porszem vagy ott középen. Komoly elhatározás, bátorság, akarat és erő kell ahhoz, hogy kimenj a reflektorok fényébe tizenkétezer ember elé. Az első pár lépés nem könnyű, de kimentem. Tizedszer is” – írja az exkluzív kiadvány kísérőfüzetében Koncz Zsuzsa.

A példátlan pályafutáshoz méltó 10. jubileumi est fellépő vendége Bródy János és Tolcsvay László, a koncert második felének meglepetése pedig az Óbudai Danubia Zenekar volt. A Koncz-dalokat a nagy zenekarra hangszerelte és vezényelt: Pejtsik Péter.

„Ezzel a tizedik sportcsarnok/arénabeli koncerttel úgy éreztem, adósa voltam azoknak, akik szeretik a dalaimat, a közönségemnek, akik mindig itt voltak velem, akikkel értjük egymást. Meg persze, önmagamnak is. Azt gondoltam, ez a koncert lesz az a bizonyos pont az i betűn, ami még feltétlenül szükséges ahhoz, hogy minden kerek, egész legyen. Ma már nem tudom, hogy ez valóban az a pont volt-e, ami egy regény végére kívánkozik, de annyi biztos, hogy legbelül kivételesen fontossá vált számomra, hogy létrejöjjön” – folytatja a bevezetőben a Kossuth-díjas énekesnő.

Koncz Zsuzsa márciusi nagy koncertje a magyar zene és a 2014-es év kiemelkedő eseménye volt. Ezt örökíti meg a most megjelent egyedülálló kiadvány is.

„Összejött, mert nem egyedül álltam az „elemekkel” szemben. Sokan segítettek. Most nekik: barátaimnak, munkatársaimnak, szeretteimnek köszönöm, hogy veletek/önökkel együtt itt tarthatom kezemben a bizonyítékot arra, hogy volt egyszer egy koncert, valamikor 2014. március 14-én az Arénában, aminek emléke már nem foszlik szét az időben, mert ami történt, megmarad. Egy jó ideig egész biztosan” – teszi hozzá az énekesnő.

Szinte felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével, amelyek közül számtalan felcsendült a jubileumi esten is, és hallható, látható a most megjelent, új koncertalbumokon; a tavaly megjelent Tündérország című stúdiólemezének dalaitól kezdve a Ne vágj ki minden fát, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Miért hagytuk, hogy így legyen-ig.

Koncz Zsuzsa ezzel a koncertlemezzel emléket állít az eltávozott dalszerzőjének - jó barátjának, Bódi László Cipőnek is.

Koncz Zsuzsa kiadványok, érdekességek ITT

Lájk lent, ha kedveled Koncz Zsuzsa előadását.