Az MTV közleménye Koncz Zsuzsa koncertje kapcsán

Bródy János szerint Koncz Zsuzsa-koncertet hamisított a köztévé, az MTVA szerint viszont Koncz Zsuzsa saját stábjával közösen döntött arról, hogy mi kerüljön a kétszer 52 perces műsorba, és ők maguk rakták össze a televíziós koncertet az eredetileg közel két és félórás felvételből.

A Kossuth-díjas dalszerző és előadó, Bródy János szerint szándékosan hagytak ki egy rendszerkritikus dalt a köztévén leadott Koncz Zsuzsa-koncertfelvételből.

Az MTVA szerda este erre reagálva közleményt adott ki, melyben azt írták: a felvételek előtt lefolytatott egyeztetéseken az MTVA szerkesztői kétszer 52 perces műsort kértek az alkotóktól, akik ezt el is fogadták. Koncz Zsuzsa - ahogy előző koncertjei alkalmával is - saját stábjával közösen döntött arról, hogy mi kerüljön ebbe a kétszer 52 percbe, és ők maguk rakták össze a televíziós koncertet az eredetileg közel két és félórás felvételből.

Az adáskész változatot - a közlemény szerint - az MTVA így készen kapta az alkotóktól, ebben a szerkesztők nem kértek módosítást. Hozzáteszik: a két részletben - augusztus végén és szeptember elején - leadott koncert a maga műfajában nézettségi rekordot döntött: összesen 350 ezren nézték végig.

Koncz Zsuzsa kiadványok, érdekességek ITT

Lájk lent, ha kedveled Koncz Zsuzsa előadását.

Forrás: hvg.hu